...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Από Δευτέρα για Τζεμπούρ


Από Δευτέρα για Τζεμπούρ
Την νέα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό.
Οι πληροφορίες για χθεσινό ραντεβού της πλευράς του Τζεμπούρ με την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώθηκαν. 

Οι εξελίξεις πλέον τοποθετούνται χρονικά την επόμενη εβδομάδα... Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Αλγερινού αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να έχει συζητήσεις με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για το νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών. 

Άμεσα θα πρέπει να αναμένονται οι εξελίξεις καθώς τόσο ο παίκτης -όπως δήλωσε και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα- όσο και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. 

Υπενθυμίζουμε ότι -βάσει των τελευταίων πληροφοριών- ο Τζεμπούρ αξιώνει 1,8 εκατ. ετησίως για να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο. 

Οι ερυθρόλευκοι όμως προσφέρουν 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο καθώς πιστεύουν ότι είναι ένα ποσό που αποδεικνύει ότι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία με τον παίκτη αλλά το σημαντικότερο δεν θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα, όπως -ενδεχομένως- να συμβεί εάν... ξεφύγει το ποσό. 

Επίσης, εξίσου σημαντικό γεγονός είναι ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την μεγάλη φορολογία η οποία επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ΠΑΕ και ανεβάζει το συνολικό ποσό που θα κληθούν να βγάλουν οι ερυθρόλευκοι από τα ταμεία τους για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Τζεμπούρ για άλλα τρία χρόνια. 

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER