...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Όλτρα: «Δίδυμο Μίτσελ-Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό»Τον  νέο τεχνικό στην Ισπανία αναζητούν στον Ολυμπιακό και ο Όλτρα προχώρησε στην αποκάλυψη της πρόσληψης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός, που είναι υποψήφιος να κάτσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», είπε πως θα συνεργαστεί με τον Νικοπολίδη.

Σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο Όλτρα τόνισε σε αθλητική εφημερίδα πως δεν πρόκειται να είναι εκείνος επόμενος προπονητής των «ερυθρολεύκων» αφού ξέρει πως ο Μίτσελ έχει ήδη κλείσει και θα είναι προπονητικό δίδυμο με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Συγκεκριμένα ο  Χοσέ Λουίς Όλτρα   είπε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

«Δεν πρόκειται να είμαι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι έχει βρεθεί πως θα συνεχίζει η ελληνική ομάδα και δεν είμαι εγώ στο πλάνο της. Στην Ισπανία μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει δίδυμο. Ξέρω για τον Μίτσελ με τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Νικοπολίδη. Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι έτσι θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός.

Η ενημέρωση που έχω είναι πως έκλεισε ο Μίτσελ. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και με εμπειρία από την Primera Division»

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER