...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » ΠΡΩΤΟΣ σε όλη την Ευρώπη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!Η μεγαλύτερη διαφορά σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι το +14 του Ολυμπιακού από τον δεύτερο και συνεχίζει ακάθεκτος για να σπάσει το ρεκόρ του +16.

Σε συνδυασμό με την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του, ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά βρίσκεται σε τροχιά απίστευτων ρεκόρ, εκτός από το αήττητο που «κυνηγάει».

Μία από τις επιδόσεις που κυνηγάει είναι και αυτή της μεγαλύτερης διαφοράς από τον δεύτερο. Μια επίδοση που κρατάει από τη σεζόν 1994-95 και την έχει ο Παναθηναϊκός με το +16 από τον Ολυμπιακό. μετά  το τέλος της 19ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απόσταση 14 βαθμών από τον δεύτερο. Τον Αστέρα Τρίπολης.

Με  την επίδοση που κυνηγάει στην Ελλάδα ταυτόχρονα όμως, ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί τέλη Γενάρη να είναι πρώτος σε όλη την Ευρώπη στον συγκεκριμένο τομέα. Δηλαδή να έχει τη μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο.

Δεν   υπάρχει σύλλογος σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που να έχει μεγαλύτερη διαφορά από το +14! Εκτός  από το αήττητο λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν και αυτήν την κορυφή.

Ακολουθεί  η Σαχτάρ έχοντας +13 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και η Κοπεγχάγη (20 αγώνες) και η Σέλτικ (23 αγώνες) βρίσκονται στο +12. Ο Ολυμπιακός είναι πιο ψηλά και από την Μπάγερν (+11 σε 19 ματς) και από την Μπαρτσελόνα (+11 σε 21 αγώνες).

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER