...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Καζάζης: «Είναι μία νίκη γοήτρου και μόνο αυτό»Οι ερυθρόλευκοι, νίκησαν εκτός έδρας τον «αιώνιο», αν και βρέθηκαν σε κακή ημέρα, με τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη  Καζάζη, να τονίζει ότι η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει ταλαιπωρία και κακή ψυχολογία…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα…

Αρχικά ανέφερε:

«Είναι γνωστό ότι προερχόμαστε από μεγάλη ταλαιπωρία. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, τους τραυματισμούς, την κούραση και την όχι καλή ψυχολογία. Δεν περιμέναμε τόσο καλό τον Παναθηναϊκό ενώ τα 35 λάθη που κάναμε είναι πολλά για εμάς. Δώσαμε ουσιαστικά το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να νικήσουν.

Είναι μία νίκη γοήτρου και μόνο αυτό. Πρέπει να κάνουμε ανασύνταξη δυνάμεων καθώς μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι επίσης με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο.

Πανηγυρίζουμε όλες τις νίκες. Δεν είμαι προβληματισμένος καθώς γνωρίζω τι φταίει. Όπως γνώριζα πως φτάσαμε στις 18 συνεχόμενες νίκες γνωρίζω για ποιο λόγο κάνουμε αυτή την περίοδο αγωνιστική κοιλιά. Ισως να είναι και το ιδανικό «τάιμινγκ» για να κάνουμε αυτή την αγωνιστική κάμψη.

Όμως στο παιχνίδι που ακολουθεί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να εμφανιστούμε κακοί καθώς κρίνεται μία πρόκριση.

Με την επιστροφή και του Χριστοφιδέλη και με ανάρρωση των μικροτραυματισμών θα επανέλθουμε και στις καλές εμφανίσεις. Εξάλλου είναι οφθαλμοφανές ότι κάποια παιδιά είναι ιδιαίτερα κουρασμένα».

Σε ερώτηση για τον Μενέλαο Κοκκινάκη τα σερβίς του οποίου ήταν καθοριστικά στο τάι μπρέικ είπε:

«Έχω ως αρχή να παίζουν οι καλύτεροι. Είναι θέμα δικαιοσύνης. Ο Μενέλαος παίζει καλά είναι εξαιρετικό ταλέντο και με μεγάλη ποιότητα».πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: BASKET , SLIDER