...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Ο Ολαϊτάν θα πάει στον Ολυμπιακό»

Τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι πιθανό να φοράει σύντομα ο Μάικλ Ολαϊτάν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.«Ο Ολαϊτάν θα πάει στον Ολυμπιακό»

«Ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό», τόνισε ο προπονητής της Βέροιας και πρόσθεσε ότι 

«επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, θα πω ότι έχασε χρυσή ευκαιρία». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην εφημερίδα «Φως» 

Στον Ολυμπιακό θα πάει ο παίκτης, όπως όλα δείχνουν… 

«Το γνωρίζω επειδή ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και τελικά εκεί θα καταλήξει, μπορώ να πω τούτο: Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μία χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Και το λέω αυτό επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι' αυτό το παιδί. Όμοιο ταλέντο στην ηλικία του δεν έχω γνωρίσει άλλο μέχρι στιγμής». 

Το μεγαλύτερό του ατού για εσάς; 

«Έχει αυτά που ψάχνουν οι κορυφαίες ομάδες. Δηλαδή είναι ιδιαίτερα ικανός στον χειρισμό της μπάλας, όταν τρέχει με την μπάλα στα πόδια η ταχύτητα του μειώνεται ελάχιστα από το να τρέχει χωρίς την μπάλα! Μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση με μεγάλη ευκολία την ώρα που τρέχει με την μπάλα και είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός. Σουτάρει από μέση απόσταση, έχει ομαδικό πνεύμα και παρά τη νεαρή ηλικία του, είναι ορθολογιστής». 

Τι χαρακτήρας είναι; 

«Επειδή έχω γιο στην ηλικία του, θα πως ότι είναι παιδί στη συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Είναι παιδί. Όμως μέσα στο γήπεδο και σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, είναι σαν ώριμος άντρας». 

Μιλάει αγγλικά; 

«Μιλάει αγγλικά, ναι. Με τη... βλαχοεγγλέζικη προφορά βέβαια, αλλά συνεννοείται μια χαρά».


πηγη;sport-fm
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER