...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Νικοπολίδης: «Έμεινα ευχαριστημένος...»


-->Ο προπονητής της ομάδας μας, στη Συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και για την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, τονίζοντας ότι η προσπάθεια είναι η ομάδα να εμφανίζεται σε κάθε ματς καλύτερη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη στη Συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την πρόκριση παρά το 2-0 που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Δεύτερος στόχος μας ήταν να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που είχαν καιρό να αγωνιστούν. Να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και νομίζω ότι με το που πετύχαμε το 1-0 τέλειωσε η υπόθεση πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Ίσως να οφείλεται και στο γήπεδο, το οποίο θύμιζε το γήπεδο που παίξαμε την Κυριακή στην Θράκη. Προχωράμε στην επόμενη φάση. Σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Λένε ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Για εσάς ισχύει αυτό;

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν προπονητή για το μέλλον της ομάδας. Εγώ και τα παιδιά που είμαστε στο τιμ, προσπαθούμε για το παρόν. Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για το επόμενο ματς. Αν έρθει ο νέος προπονητής, καλώς να έρθει και ξέρουμε ότι θα είναι υψηλών προδιαγραφών προπονητής και ο σκοπός είναι να βοηθήσει την ομάδα. Όσο είμαστε στην αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή, εμείς που είμαστε στην ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμάζουμε την ομάδα για τους επόμενους αγώνες».

Από τα νέα πρόσωπα μείνατε ευχαριστημένος;

«Έμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι και όσο είχαν δυνάμεις έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά από αυτά δεν είχαν παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Έμεινα ευχαριστημένος».

πηγη:xaros7.gr
Tags: