...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Το «χαρτί» Πίνο


Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, και οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται μαζί του για να μην τον κάψουν χωρίς λόγο.
Η ποιότητα του παίκτη που αποτελεί σύμφωνα με τα λεγόμενα των Πειραιωτών τη μοναδική μεταγραφή του φετινού χειμώνα, του Χουάν Πάμπλο Πίνο δηλαδή, δε χωράει αμφισβήτηση. Ωστόσο αρκετοί είναι οι πολύ καλοί παίκτες που έχουν περάσει και από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν αλλά και από άλλες μεγάλες ομάδες, οι οποίοι για διαφόρους λόγους δεν «έπιασαν».
Είτε γιατί χρησιμοποιήθηκαν σε λάθος θέση, είτε γιατί δεν βρήκαν χημεία με τους συμπαίκτες τους, είτε γιατί οι προπονητές τους ήθελαν άλλα από αυτά που μπορούσαν οι ίδιοι να δώσουν, πολλοί είναι οι λόγοι. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δε θέλουν να συμβεί με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εκμηδενίσουν τις πιθανότητες.
Δεν κρύβουν άλλωστε στο Λιμάνι πως πιστεύουν πολύ στον Κολομβιανό μέσο, και αυτός είναι ο λόγος που στρώνουν προσεκτικά τον δρόμο της ενσωμάτωσής του στην ομάδα χωρίς βιασύνες. Ο Πίνο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια μεταγραφή που έγινε για να μην παραπονιούνται οι υπεραπαιτητικοί οπαδοί ότι δεν έκανε μεταγραφές η ομάδα στη χειμερινή περίοδο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει ριζικά την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.
Έτσι τόσο το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» όσο και η διοίκηση φαίνονται αποφασισμένοι να μη βιαστούν μαζί του, και να περιμένουν τη στιγμή που θα είναι πραγματικά έτοιμος να βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτά που έχει δείξει ότι μπορεί, και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Είναι άλλωστε κάτι που ακολουθείται με περισσότερη ευλάβεια από όταν γύρισε σελίδα η διοίκηση της ομάδας.
Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους έτσι κι αλλιώς…
πηγή:olympiacos24.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO