...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Εθνική καλεί ΜανωλάΟ  Φερνάντο Σάντος αναμένεται να καλέσει τον Κώστα Μανωλά στην Εθνική ποδοσφαίρου για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία της επόμενης Τετάρτης.

Ο  Κώστας Μανωλάς την πρώτη φορά που κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ποδοσφαίρου τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής.

Πλέον,  ο  Φερνάντο Σάντος αναμένεται να ανακοινώνει αύριο τις κλήσεις για το φιλικό με την Ελβετία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη  και όλα δείχνουν ότι θα τον συμπεριλάβει σε αυτές και ο Μανωλάς.

Τα δεδομένα είναι τέτοια που καθιστούν την συμμετοχή του ονόματος του Μανωλά σχεδόν βέβαια ανάμεσα σε αυτή με τα ονόματα των παικτών για το φιλικό της επόμενης εβδομάδας.

Ας μην ξεχνάμε την απουσία του   Κυριάκου Παπαδόπουλου λόγω καθαρισμού στο γόνατο, εκτός από αυτής του Αβραάμ Παπαδόπουλου ως γνωστόν προέρχεται από τραυματισμό και ακόμα δεν έχει πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ακόμα και ο Μαλεζάς δεν αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα και άρα είναι εκτός ρυθμού.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER