...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ζαρντίμ: «Παίζουμε χάλια!»


Ζαρντίμ: «Παίζουμε χάλια!»
Δεν είχε να πει πολλά από την στιγμή που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έπιασε την ουσία λέγοντας τους το απλό, «παίζουμε χάλια».
Ο Ζαρντίμ παραδέχθηκε και έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προ των ευθυνών τους. Ο Πορτογάλος τόνισε στους «ερυθρόλευκους» πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία ματς. Ο Ζαρντίμ γνωρίζει πως δεν κρίνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο ίδιος και για αυτό ασπάστηκε την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί λύση άμεσα! 

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως σε κάθε ματς του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα ο καθένας δίνει τις… εξετάσεις τους και αυτό ισχύει και για τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος δεν μπορεί να μείνει στο απυρόβλητο. 

Μπορεί ο Ολυμπιακός να παραμένει πρώτος στην βαθμολογία και να αυξάνει συνεχώς την διαφορά από τον δεύτερο, να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Η εικόνα της ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται απογοητεύει τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος το δείχνει με την απουσία του από το γήπεδο. Αυτό θα προσπαθήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια.

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER