...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μίτσελ: «Δεν έχει μιλήσει κανείς από τον Ολυμπιακό μαζί μου»Ο  Μίτσελ Γκονζάλες, θα είναι όπως  φαίνεται ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή, έγινε ένα ραντεβού με άνθρωπο του Ολυμπιακού και τον Μίτσελ ή τον εκπρόσωπο του όμως ο ίδιος ο Μίτσελ τονίζει πως μαζί του δεν έχει μιλήσει κανείς και δεν υπάρχει καμία επαφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Μίτσελ έχει ζητήσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ και υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Κατά μία πηγή θέλει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο και μπορεί να καλυφθεί η διαφορά αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Στον Πειραιά δίνουν πιθανότητες 40% στο να αναλάβει τεχνικός στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ και από 30% σε Μανθάνο, Ολτρα. Οπότε είναι όλα ανοιχτά. Πρόθεσή τους είναι να εξαντλήσουν τα περιθώρια μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίτσελ στην «Sportday»:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Ολυμπιακό, γιατί κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου, άρα δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι χωρίς να υπάρχει ή να έχει γίνει κάτι».

Μήπως έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον μάνατζέρ σας;

«Αν είχα επαφή με τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό, ευχαρίστως να σχολίαζα, να σας έλεγα. Σας είπα όμως ότι μαζί μου δεν έχει μιλήσει κανείς!».

Μα, εδώ μαθαίνουμε ότι είστε πρώτη επιλογή. Τυχαίο είναι;

«Μου μιλάτε στα ισπανικά, συνεπώς καταλαβαίνω ότι γνωρίζετε. Δεν αντιλαμβάνεστε τι σας λέω; Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου κι είναι η τρίτη φορά που σας το λέω».

Αν λοιπόν μιλήσει κάποιος μαζί σας, θα σας ενδιέφερε;

«Δεν σχολιάζω υποθετικές ερωτήσεις και καταστάσεις».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER