...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Αποσύρθηκαν οι Ισπανοί

Πολύς ντόρος έγινε τώρα τελευταία από τους Ισπανούς σχετικά με τον Νταβίντ Φουστέρ και τη Βαλένθια. Ο μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν συνεχώς στο προσκήνιο από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής στην ισπανική ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και μερίδα του Τύπου τον παρουσίαζε ως έναν από τους πιθανούς στόχους της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Και έτσι ήταν τα πράγματα, καθώς ο Φουστέρ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή του. Σύμφωνα, πάντως, με νέο δημοσίευμα τηςlasprovincias.es, η Βαλένθια βάζει τέλος στα όποια σενάρια, καθώς κρίθηκε σωστό να μην κάνει κάποια κίνηση.

«Περισσότερο επιθετικός είναι ο Νταβίντ Φουστέρ», γράφει το κείμενο σχετικά με τους παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει τη Βαλένθια και συνεχίζει. «Θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε στο Europa League με τον Ολυμπιακό. Ήταν υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε, αλλά τη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποφασίστηκε να μην γίνει κάποια κίνηση απόκτησής του», σημειώνει το ρεπορτάζ και κάπως έτσι μπαίνει τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια εμφανίστηκαν για τον Φουστέρ.

Πηγή:gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO