...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Αντίστροφη μέτρηση για ΖαρντίμΟ  Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται να φύγει ακόμα και πριν το ματς της Κυριακής.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του συνόλου των αθλητικών εφημερίδων, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει λάβει την απόφαση αντικατάστασης του Πορτογάλου, ο οποίος μπορεί στην αποδυναμωμένη Super League να είναι αήττητος, ωστόσο ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ να συνδυάσει τα αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις.

Άλλωστε αρκετές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» οπαδών , με το Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει χτυπήσει το «καμπανάκι» αρκετές φορές, αλλά όπως φαίνεται και με βάση τα δημοσιεύματα, οι ευκαιρίες τελείωσαν.

Γι’ αυτό το λόγο στον Ολυμπιακό, ξεκίνησαν την έρευνα αγοράς προκειμένου να εντοπίσουν το διάδοχό του,  με την Ισπανία να είναι η αγορά που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και τη λίστα να απαρτίζεται από τεχνικούς, οι οποίοι είναι κοντά στο  μοντέλο Βαλβέρδε.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως βαδίζουμε στους τίτλους τέλους και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου.  Δεν φαίνεται, πάντως, πως θα σημειωθούν εξελίξεις πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να είναι η προσωρινή λύση, μέχρι να δούμε το πλάνο, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η διοίκηση για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER