...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Νέα αναβολή στο ραντεβού διοίκησης - Τοροσίδη λόγω ίωσης


Αναβολή  στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τον Βασίλη Τοροσίδη προέκυψε,  σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Ο λόγος είναι, πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση για δεύτερη σερί ημέρα και παραμένει κλινήρης. Έτσι, ούτε την Πέμπτη (17/1) υπήρξε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Για  την Παρασκευή (18/1) ή την άλλη εβδομάδα, μετατίθεται, πλέον, το ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας να απαιτεί μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Τοροσίδη, ο οποίος θα κληθεί να πει επίσημα στον πειραϊκό σύλλογο ποιες είναι οι προθέσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ στη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί,   θα ζητήσει από τον 28άχρονο δεξιό οπισθοφύλακα να ξεδιαλύνει την κατάσταση, αν και εδώ που έχουμε φτάσει τα κουκιά είναι μετρημένα.

Να σημειώσουμε πάντως ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά είναι  η επιθυμία του "Τόρο" να παίξει στο εξωτερικό, με την ίωση να του δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο να σκεφτεί.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER