...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Κοντά στον Μάντζαρη ο πρόεδρος!Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί δίπλα   στον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Έτσι λοιπόν,  ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός,  αμέσως μετά την επέμβαση, στην οποία η ρήξη πρόσθιου χιαστού αποκαταστάθηκε πλήρως και την Πέμπτη ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο, επισκέφτηκε τον Μάντζαρη προκειμένου να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, καθώς και να του μεταφέρει τις θερμότερες ευχές από τον αδερφό του Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετέφερε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους του έχουν συμπαρασταθεί:

«Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το οποίο δεν περιγράφεται. Από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και κυρίως αυτούς που δεν γνωρίζω, τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί νιώθω ότι οι ευχές τους είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Είναι μια περιπέτεια και θα περάσει. Μια περιπέτεια που θα με κάνει πιο δυνατό. Τώρα χρειάζεται βοήθεια η ομάδα κι αν μπορώ να ζητήσω μια χάρη από τους φιλάθλους είναι να στηρίξουν τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να καταφέρουμε πολλά».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER