...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με τους Τούρκους, τονίζοντας αρχικά: «Ο ρυθμός του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, αν και σε αυτό έπαιξαν τον ρόλο τους και οι διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά όσο περνάει ο καιρός η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό της και φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο».

Όσον αφορά για την άμυνα των Τούρκων και τις δυσκολίες που βρήκε ο Ολυμπιακός, σχολίασε: «Κάποια πράγματα που θέλαμε να κάνουμε δεν βγήκαν στο παρκέ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανούν κάποιες αδυναμίες που έχουμε στην ομάδα, αυτό όμως δεν θα φαίνεται συνέχεια και θα δουλέψουμε σκληρά για τους επόμενους αγώνες».

Για τη συνέχεια του ομίλου, είπε: «Είναι θέμα προπόνησης, μέρα με τη μέρα παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε ακόμη καλύτεροι. Για να μπορείς να παίρνεις τέτοια ματς στην Ευρώπη θα πρέπει να βελτιώνεσαι συνέχεια, θα δούμε κάθε αγώνα χωριστά για τη συνέχεια και θα πράξουμε έτσι όπως πρέπει».
πηγή:gavros.gr
-->
Tags: BASKET