...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Νικοπολίδης: «Να τηρείτε τα ωράρια»Κατά  τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας ο Αντώνης Νικοπολίδης έστειλε μήνυμα στους  άτακτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. «Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός.

Στο  προσκήνιο έχει έρθει η εξωαγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Μέσα  σε λίγες μέρες για δεύτερη φορά γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού είχε προηγηθεί ο Σάββας Θεοδωρίδης που είχε μιλήσει στους παίκτες την Παρασκευή.

Ο  Αντώνης Νικοπολίδης χθες άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι και έθιξε το παραπάνω θέμα, στέλνοντας μήνυμα σε εκείνους που δεν τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Αρχικά  ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Είστε επαγγελματίες και θα πρέπει να τηρείτε τα ωράρια. Δεν θέλω να είστε τα βράδια έξω. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και πρέπει να τον σέβεστε. Μη με αναγκάσετε να σας βάλω πρόστιμα, είναι κάτι που δεν θέλω».

Και πρόσθεσε:

«Είχαμε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παίξαμε πολύ καλά και το σημαντικότερο είναι ότι σε μία ημέρα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό που θέλω είναι να παίζετε πρώτα για την ομάδα και όχι για τους εαυτούς σας. Πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER