...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Ολοκληρώθηκε χθες το Δ.Σ. των παλαίμαχων...Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της χρονιάς ολοκληρώθηκε χθες για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, στα ιδιόκτητα γραφεία στο Πασαλιμάνι! Οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου που τίμησαν όσο λίγοι την ερυθρόλευκη φανέλα, συνεδρίασαν για περίπου τέσσερις ώρες συζητώντας πολλά θέματα που βρισκόταν στον… αέρα.

Το «παρών» έδωσαν σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκτός από τους Γιάννη Γκαϊτατζή και Μίμη Στεφανάκο ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών. Πριν ξεκινήσει το συμβούλιο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών Βετεράνων που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή.

Ο λόγος για τους Στέλιο Μπέση, Γιώργο Χατζή και Κώστα Μεσολογγίτη. Εν συνεχεία, το «παρών» έδωσε και ο πρώτος επιλαχών ο οποίος θα έπαιρνε την θέση του Στέλιου Μπέση, Γιάννης Ηλιόπουλος. Ωστόσο, λόγω φόρτου εργασίας δεν θα μπορέσει να πάρει τη 13η θέση η οποία ακόμα μένει κενή προσωρινά.

Ετσι, την ερχόμενη Πέμπτη (31/01), όπου θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ., θα γίνει κλήρωση σύμφωνα με το καταστατικό και τη θέση που έχει μείνει κενή θα πάρει ή ο Κώστας Αρζένης ή ο Γιώργος Δελαπόρτας. Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα πολλά φιλικά παιχνίδια που μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες τους.

Οπως είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό εδώ, το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου στη Θήβα με τους παλαίμαχους της περιοχής και το δεύτερο στις 25 Μαρτίου στα Βάγια Βοιωτίας. Από εκεί και πέρα, την επόμενη Πέμπτη στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα υπάρξουν εξελίξεις για τα φιλικά σε Ορχομενό, Γαλαξίδι, Ερέτρια, Ελασσόνα, Γύθειο, Μήλο, Κάλυμνο, Μυτιλήνη, Βόλο και Λευκάδα.

Επίσης, χθες, υπήρξαν νέες συζητήσεις με τον υπεύθυνο των παλαιμάχων του Τορόντο Τάκη Δημητρακόπουλο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα, πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός ισολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, όπου και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πάντως, την επόμενη Πέμπτη, θα ξεκαθαρίσει και το πότε θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου, με τον γενικό γραμματέα Αντώνη Γλύκα, να έχει συνάντηση την Τρίτη με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Πηγή: gavros.gr

-->