...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μια ζωή μαζί σου... (ΑΡΘΡΟ)


Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Του διαμαντό...
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ημέρων στον Ολυμπιακό μας,ο -πρώην- προπονητής της ομάδας μας Λεονάρδο Ζαρντίμ όπως καί ο δεξιός οπισθοφύλακας Βασίλης Τοροσίδης αποχώρισαν από την ομάδα...ο Χόσε Χολέβας καί ο Ράφικ Τζίμπουρ ανανέωσαν το συμβόλαιο τους γία τα επόμενα χρόνια....είναι κινήσεις που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια και συμβαίνουν σε πολλές ομάδες της Ευρώπης!!!
Κύριοι αυτό που μένει είναι η αγάπη μας για την ομάδα,ούτε για κάποιον παίχτη,ούτε για κάποιον πρόεδρο,πάντα σε κάποιους ανθρώπους έχουμε μεγαλύτερη εκτίμηση και αδυναμία,όμως δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε,πάντα στη ζωή πρέπει να κοιτάμε το καλύτερο (συμφωνώ) γιατί αλλίως "δε πάς μπροστά",ποτέ όμως δε πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν και τις δυσκολίες που έχουμε περάσει (Π.χ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ)!!!
Πρέπει να μάθουμε σαν άνθρωποι να εκτιμάμε τα πάντα στή ζωή μας,πόσο μάλλον τα ποδοσφαιρικά μεγαλεία που έχουμε........
Απο εδώ και πέρα θα με γνωρίζετε με το ψευδώνυμο Διαμαντό ,όπως λέμε Νικολακό..χαχα...
Να είστε επιεικείς μαζί μου και ο λόγος είναι ότι είμαι και εγώ ένας από τα αδέρφια σας...
Θα γράφω πάντα την άποψη μου (που γενικά είναι πάντα πολύ σκληρή )...
Και αυτό γιατί περισσότερο μου αρέσει να βελτιωνόμαστε μέσα από το "τι δε πάει καλά",παρά να στεκόμαστε μόνο στις επιτυχίες....

Μέσα από αυτό το κείμενο ήθελα να κάνω την αρχή μου στό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕΑ ...
Θα ήθελα να σας πω μια καλησπέρα,εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο και στΗν αρρώστια μας να έχει μόνο κούπες,χαρές και διακρίσεις...
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,ΠΑΝΤΑ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Ι ΜΕ ΤΟΝ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο ! ! ! !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΤΟ info@olympiakos-nea.org!

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER