...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Έμεινε ο Τζεμπούρ


Έμεινε ο ΤζεμπούρΣτον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια παραμένει ο Ράφικ Τζεμπούρ… Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος ο παίκτης με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Ραφίκ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό! 

Ο Αλγερινός θα παραμείνει στους Πειραιώτες για άλλα τρία χρόνια καθώς συμφώνησε μετά από συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Την είδηση την έκανε γνωστή ο παίκτης μέσω γραπτής του δήλωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία επισημαίνει ότι με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και έδωσε τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

«Τα χρήματα ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητα μου», υπογραμμίζει στη δήλωσή του Τζεμπούρ ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν θέλησε να φύγει από το… Λιμάνι. 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του παίκτη… 

Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους… 

Ραφίκ Τζιμπούρ 

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER