...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Τον περιμένει «τσουχτερό» πρόστιμο


Σε  απολογία από τη διοίκηση κλήθηκε ο  Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κομοτηνή.

Αφού  στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανθρακικό δυσφόρησε επειδή έμεινε εκτός ενδεκάδας, ο 26χρονος παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα, και στη συνέχεια αρνήθηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη να κάνει ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης   ζήτησε και από τους αναπληρωματικούς να βγουν για ζέσταμα,κάτι το οποίο γίνεται πάντα, αλλά ο Πίνο φορούσε τ' ακουστικά του και δεν άκουσε.

Ο  Νικοπολίδης στη συνέχεια, έστειλε άνθρωπο να του το πει, ο Κολομβιανός φέρεται να είπε ότι «να κάνει και αυτός, για να κάνω κι εγώ ζέσταμα εδώ πέρα» και ξαναέβαλε τα ακουστικά του.

Ο προπονητής της ομάδας τον προσέγγισε, οι δυο τους μίλησαν για λίγο και στη συνέχεια του ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα εισηγηθεί την τιμωρία του, μια απόφαση που έγινε δεκτή και από τη διοίκηση.

Ο  Πίνο θα κληθεί θα κληθεί πλέον σε  έγγραφη απολογία και θα αποφασίσει, εάν δείξει μεταμέλεια, δεν θα του πάρει το κεφάλι, με το σκεπτικό ότι είναι το πρώτο παράπτωμά του στον Ολυμπιακό.

Θα τον τιμωρήσει με ένα τσουχτερό πρόστιμο. Αν, όμως, το ξανακάνει, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην ομάδα.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER