...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει...


Την άλλη εβδομάδα ξεκαθαρίζει...
Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να αναμένεται κάποια εξέλιξη στο θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό.
Τι θα συμβεί με το θέμα του νέου προπονητή; Θα μείνει ο Αντώνης Νικοπολίδης ή θα έρθει κάποιος άλλος; 

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά των οπαδών του Ολυμπιακού θα πρέπει να περιμένουν... Μέχρι πότε; Πιθανότατα μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 

Μέχρι τότε θεωρούν στον Πειραιά μια πιθανή χρονική στιγμή που ενδεχομένως να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το φλέγον ζήτημα. 

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους τρεις Ισπανούς τεχνικούς, δηλαδή, τους Μίτσελ, Όλτρα και Μανθάνο, που έχουν κριθεί ως οι καταλληλότεροι για τον πάγκο της ομάδας. 

Πρόκειται για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στο οποίο οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι οι τρεις υποψήφιοι θα έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους και -φυσικά- εάν είναι πρόθυμοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. 

Θυμίζουμε ότι οι απαιτήσεις και των τριών είναι υψηλές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για αυτά του Ολυμπιακού, τα οποία είναι σαφώς ανώτερα από τις άλλες ομάδες. 

Όμως το γεγονός ότι πρόκειται για προπονητές που είναι άνεργοι σε μια χρονική στιγμή σαφώς δύσκολη οικονομικά για όλους, αφήνει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να διαφοροποιήσουν τη στάση τους και να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. 

Στο μεταξύ η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει με τον Αντώνη Νικοπολίδη και το άλλο τεχνικό επιτελείο το οποίο δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι ενός προπονητή. 

Ακόμη και στην περίπτωση αυτή, όπως διαβεβαιώνουν από τον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο ως πρώτος βοηθός του νέου προπονητή. 

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER