...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Φανέλα βασικού με Κάλιαρι ο ΤοροσίδηςΣτο  παιχνίδι με την Κάλιαρι για την 23η αγωνιστική του Καμπιονάτο ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Ρόμα, όπως φάνηκε από την τελευταία προπόνηση των «τζαλορόσι».

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε από τη Ρόμα με σκοπό να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Ζντένεκ Ζέμαν και  λίγα εικοσιτετράωρα μετά την άφιξή του στην ιταλική πρωτεύουσα, έκανε

έκανε την πρώτη του εμφάνιση, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Πλέον ο Βασίλης Τοροσίδης είναι έτοιμος,   να ξεκινήσει το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, στον αγώνα με την Κάλιαρι την Παρασκευή το βράδυ.

Από  την τελευταία προπόνηση της Ρόμα, στην οποία ο Ζντένεκ Ζέμαν χρησιμοποίησε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με τους βασικούς αυτό τουλάχιστον  φάνηκε.

Με το δεδομένο ότι ο προπονητής της Ρόμα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι και η απόδοση του Ιβάν Πίρις δεν ικανοποιεί τον έμπειρο προπονητή, μοιάζει πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Τοροσίδη, ελπίζοντας ότι η παρουσία του θα βελτιώσει   την αμυντική λειτουργία της Ρόμα, η οποία παρουσιάζει πολλά προβλήματα τη φετινή χρονιά.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER