...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Σαμπατίνι: «Σημαντική προσθήκη για τη Ρόμα ο Τοροσίδης»Σύμφωνα  με τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι η τελευταία μεταγραφική κίνηση της Ρόμα, ήταν η απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο  Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι ήταν ο μεταγραφικός στόχος των περισσότερων μεγάλων ιταλικών και όχι μόνο   ομάδων το  περασμένο καλοκαίρι. Η Ρόμα κατάφερε να τον αποκτήσει, θεωρώντας πως με την προσθήκη του διεθνούς αμυντικού ενίσχυε τα άκρα της. Κάτι που, όμως, δεν έγινε, καθώς ο πρώην παίκτης της Παλέρμο αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.

Οι  άνθρωποι της Ρόμα λοιπόν, προκειμένου να έχουν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, προσέγγισαν και τελικά , απέκτησαν τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση των «τζαλορόσι», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι στη «Rai».

Συγκεκριμένα ο Σαμπατίνι είπε για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού:

«Ο Τοροσίδης αποκτήθηκε για να έχουμε μια καλή εναλλακτική λύση του Μπαλτζαρέτι, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, τελευταία. Θα μπορέσει, όμως, να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο χώρο του κέντρου. Είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε, είναι μια σημαντική προσθήκη για τη Ρόμα».

Στη συνέχει ο παράγοντας της Ρόμα αποκάλυψε:

«Μετά από την απόκτηση του Έλληνα, τελείωσαν οι μεταγραφές για εμάς. Το ρόστερ μας είναι πλήρες και δεν υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουμε».

Ο Σαμπατίνι στη συνέχεια διαψεύδει τις φήμες που θέλουν κάποιους παίκτες των «τζαλορόσι» να αποχωρούν από την ομάδα:

«Ο Στεκέλενμπουργκ θα μείνει σίγουρα στη Ρόμα, ενώ ο Μαρκίνιο είναι ένας αξιόλογος παίκτης που έχει ανάγκη να αγωνίζεται. Εμείς δεν μπορούμε να του εξασφαλίσουμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά οι συζητήσεις για την παραχώρησή του δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Θεωρώ, λοιπόν, πως το ρόστερ μας θα μείνει αυτό που είναι σήμερα. Δεν πρόκειται να αποκτηθεί, αλλά ούτε και να παραχωρηθεί κάποιος παίκτης».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER