...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ακραίες καιρικές συνθήκες στην Κομοτηνή!Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:15για το πρωτάθλημα Ελλάδας τον Πανθρακικό, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα γίνει το παιχνίδι. Η ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή έχει θέτει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το  θερμόμετρο έχει  κολλήσει κάτω από το μηδέν, οι συνθήκες που επικρατούν είναι ακραίες  και εκφράζονται φόβοι πως υπάρχει ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς. Το χιόνι που έχει καλύψει την επιφάνεια του γηπέδου είναι πάρα πολύ και αυτό θα είναι αρκετά επικίνδυνο για τους παίκτες.

Το  πρωί ο τέταρτος διαιτητής επιθεώρησε το γήπεδο και τόνισε αν παραμείνει αυτή η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Μετά  το μεσημέρι ωστόσο,  αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού, συνεπώς υπάρχει η πιθανότητα το γήπεδο να κριθεί ακατάλληλο για να γίνει το παιχνίδι.

Το γήπεδο θα ελεγχθεί και αργότερα προκειμένου να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, αφού πάντα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER