...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β?Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Άποψη Ι.Ω.Ν. 

  Παρακολουθώντας την αγαπημένη μας ομάδα από το 1970 σε ηλικία 8 ετών ανελλιπώς, έχω δει αρκετούς ποδοσφαιριστές να έρχονται σαν μεγάλα ταλέντα στην ομάδα μας χωρίς η ποδοσφαιρική τους πορεία να είναι ανάλογη με τους επαίνους και τα αφιερώματα των εφημερίδων. Από την ηλικία των 16 ετών βλέπω την ομάδα μας από το γήπεδο (παλαιό Καραϊσκάκη).
Κατάφερα όχι μονο εκτος της οπαδικής τρέλας να δημιουργώ μια πιο σφαιρική γνώμη για το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω λοιπόν την άποψη ενός ερυθρόλευκου δημοσιογράφου που διάβασα σε μια εφημερίδα πριν αρκετά χρονια και τα "υψτιριζω" και σήμερα. Θα ήθελα με λίγα λόγια να αναδείξω τα πλεονεκτήματα και να διαβάσω την γνώμη σας.
1) Έχουν περάσει αμέτρητα ταλέντα τα ποια δόθηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να γυρίσουν με επήρειες . Αποτέλεσμα......Χάθηκαν.
2) Ας φανταστούμε τώρα π.χ.. δανεικούς Fetfatzidh, Βλαχοδήμο, Παπάζογλου . Αυτοί οι παίκτες σήμερα θα ήταν τα μεγάλα συμβόλαια σε ομάδες όπως ο Ακατανόμαστος, η Αεκ, ο Παοκ .
3)Αυτοί οι παίκτες δανεικοί σε ομάδες που ο προπονητής δεν έχει "φιλολυμπιακα" αισθήματα θα έπαιζαν 10λεπτά και 15λεπτά.
4)Εάν όμως υπήρχε σε μια μικρότερη κατηγορια ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βήτα)?
Θα είχαν απόλυτο χρόνο συμμετοχής, συνεχή παρακολούθηση από τους προπονητές και αξιολογικά θα ανέβαιναν στο επίπεδο του ετοιμου ποδοσφαιριστή για άμεση συμμετοχη στην πρώτη ομάδα.
5) και τελευταίο. Μαζί με την δικη τους εμπειρία θα αποκτούσαν και οι προπονητές τους εμπειρία με αποτέλεσμα να έχουμε έμπειρους προπονητές για το μέλλον. Αυτή είναι η γνώμη μου και θα χαρώ να διαβάσω την δικη σας.  

   
Tags: