...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)!ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/1/12 το olympiakos-nea άνοιγε τις πύλες του στους λίγους και πιστούς του επισκέπτες.
15/1/12...
Ένας γαύρος με όνομα MOUDY επέδιωκε να φτιάξει μια σελίδα της αγαπημένης του ομάδας με μοναδικό σκοπό να εκφράζει τις απόψεις του ΛΑΟΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!
Μετά απο άπλετες ώρες δημιούργησε σε έναν free hoster για websites και ανέλαβε να την φτιάξει γραφιστικά,να ανεβάζει ειδήσεις για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να φτιάχνει βίντεο για την ομάδα του,να ανεβάζει τα άρθρα όλων όσων τα έστελναν και να δείχνει αγώνες του ολυμπιακού που άλλοι streamαραν !
Με τον καιρό οι απαιτήσεις αυξήθηκαν όλο και περισσότεροι ολυμπιακοί μπαίναν στο τότε olympiakos-nea.gr.gg/ (Για αυτό και το όνομα της σελίδας στο facebook) όλο και περισσότεροι στέλναν τα άρθρα τους όλο και περισσότεροι παρακολουθούσαν τις ειδήσεις της αγαπημένης τους ομάδας απο την σελίδα του.
Η σελίδα συνεχώς έπεφτε λόγω φόρτωσης των server αυτό ήταν απο την μία πολύ καλό καθώς σήμαινε ότι το free host δεν ''χωράε'' πιά τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Μετά απο πολλή σκέψη κατέληξε στην απόφαση να πληρώσει και να αγοράσει ένα domain name ώστε να ''χωρέσουν'' οι επισκέπτες της ιστοσελίδας και να μην αντιμετωπίζουν διάφορα τεχνικά προβήματα που όπως προαναφέραμε υπήρχαν!
Αγοράζει το domain name και μετά απο μια φοβερή μάχη με κώδικες και δαίμονες καταφέρνει και δημιουργεί την σελίδα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χωρίς γραφίστα,χωρίς κανέναν webmaster αλλά με οδηγό την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ του ΨΥΧΗ!
Η εμφάνιση της σελίδας ήταν πολύ διαφορετική απο την αρχική της μορφή ήταν πιό ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ήταν πιό όμορφη.
Δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες συνεργασίες τύπου ανταλλαγής banner με διάφορα blogs και websites.
Το όνειρο του γινόταν πραγματικότητα η σελίδα πραγματικά μεγάλωνε τα σταστικά έδειχναν μεγάλη άνοδο μέρα με την μέρα.Τα likes στην επίσημη σελίδα του στο facebook απο 600-700 ανέβαιναν σταδιακά 1.000-2.000-3.000 μήνα με τον μήνα,δεν γινόταν να τα παρατήσει τώρα που γινόταν η ''άνθηση'' είχε αρκετές δυσκολίες εώς και πάρα πολλές που τα κατάφεραν και σίγησαν την ιστοσελίδα περίπου έναν μήνα δεν μπορούσε να γίνει σωστή δουλειά...
Αντιμετώπισε αυτές τις δυσκολίες όμως και γύρισε ξανά ακόμη πιό δυνατός με περισσότερους βοηθούς και περισσότερους επισκέπτες!
Η ιστοσελίδα άρχισε και πάλι να ανθεί τα like στο facebook να πέφτουν βροχή 7.000-8.000-9.000!
Όλο και περισσότερα νέα,όλο και περισσότερα δικά σας άρθρα!
Μέχρι που το olympiakos-nea έχει διαμορφωθεί σε μιά μεγάλη ιστοσελίδα στο είδος της που δεν θέλει να γίνει εταιρία αλλά μια ιστοσελίδα που θα είναι ανοιχτή σε όλους που δεν ελέγχεται απο ΚΑΝΕΝΑΝ χορηγό ή συμφέρον.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!
*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!
*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ!
*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ!

Μέσα σε έναν χρόνο μας έχετε ανεβάσει πολύ ψιλά εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι να κάνουμε το χρέος μας χωρίς κανένα συμφέρον χωρίς κανέναν χορηγό!
ΜΟΝΟ με ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ!

ΣΥΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΓΕΝΗΘΗΚΕ'' ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ''Ν'' ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ!
Τα σχόλια δικά σας αδέρφια.....

-->
Tags: SLIDER