...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Βλάχος: «Σοβαροί και καλοί έως το τέλος της κανονικής περιόδου»


Μετά  το τέλος του αγώνα με το ΝΟ Βουλιαγμένης ο προπονητής Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση της ομάδας μας.
Αρχικά ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε:
«Πάντα μία νίκη σε αυτό το ντέρμπι, για όποια ομάδα την πετυχαίνει είναι σπουδαία».
Και πρόσθεσε:
«Είχα πει πριν τον αγώνα ότι η νίκη δεν χαρίζει την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας καθώς πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός πως έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος και να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί και καλοί έως το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ξεκινήσαμε καλά. Προηγηθήκαμε με τρία γκολ αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο ήρθε η αντίδραση από τη Βουλιαγμένη, σε ένα διάστημα που δεν εκδηλώσαμε από την πλευρά μας πολλές επιθέσεις.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με πολλούς διεθνείς παίκτες».
Σε ερώτηση για το γεγονός πως για ακόμη μία φορά η ομάδα είχε την ατυχία να μην αγωνιστεί πλήρης ο Έλληνας τεχνικός είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μουρίκη. Ο ίδιος ζήτησε να παίξει κάνοντας ένεση ώστε να βοηθήσει. Αυτό που μετρά είναι το σύνολο και η ομαδική προσπάθεια. Είμαστε ομάδα και χαίρομαι που είδα από τους παίκτες μου αποφασιστικότητα και θέληση για τη νίκη».

πηγη:xaros7.gr
-->