...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Κεχαγιάς: «Ομάδα τετραετίας η Εθνική πόλο ...ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός»Σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιά η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έχει ένα πλάνο τετραετίας, με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας ακόμα πως Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ξεχωρίζουν.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως πρώτος στόχος είναι το ευρωπαϊκό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για:

Τους στόχους του ως τεχνικός της Εθνικής ομάδας:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα τετραετίας με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια έχουμε θέσει και επιμέρους στόχους. Έτσι κάναμε χθες τις πρώτες κλήσεις. Θα γνωριστούμε με τα παιδιά αύριο το πρωί, αυτά θα γνωρίσουν τη φιλοσοφία μου και εγώ καλύτερα αυτά. Πρώτος μας στόχος: το Ευρωπαϊκό στην Ισπανία. Παιχνίδια έχω δει πολλά από τα παιδιά. Έχω πλήρη εικόνα. Θεωρώ ότι έχουμε το καλό υλικό και εάν δουλέψουμε μεθοδικά και σωστά μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον».

Τις αποχωρήσεις της παλιάς… φουρνιάς στην εθνική:

«Ήταν μεγάλες προσωπικότητες. Είχαν εμπειρία τεράστια. Αλλά εάν στηρίξουμε τα παιδιά που έρχονται μπ[ορούν να τους καλύψουν. Τώρα εάν καλύψουν το κενό που έχει μείνει 100% θα το δούμε».

Την εικόνα του πρωταθλήματος:

«Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός ξεχωρίζουν. Έχουν ξεφύγει από τις άλλες ομάδες. Υπάρχει μια διαφορά με τις άλλες ομάδες, οι οποίες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους. Το σημαντικό για την Εθνική είναι ότι οι δύο πρώτες ομάδες παίζουν Ευρώπη, τα πάνε καλά και αποκτούν εμπειρίες».

πηγη:xaros7.gr

-->