...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Σπανούλης: «Μεγαλύτερη προσπάθεια, μεγαλύτερη συγκέντρωση»Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να βρεθεί και πάλι εκεί που ήταν πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο V-Span μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τόσο για τη νίκη στην Πάτρα όσο και για τη συνέχεια:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας όπως κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Προερχόμαστε απ’ ένα ματς που είχε μεγάλη ένταση, αυτό με τη Σιένα. Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά κι άλλα που δεν το κάναμε. Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε για να ξαναβρεθούμε εκεί που ήμασταν, είναι 10-15 φάσεις σε επίθεση και άμυνα. Δε θέλει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μόνο μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας, μεγαλύτερη συγκέντρωση και να καταλάβουμε ότι στη φάση που είμαστε τα λάθη πληρώνονται».

Ο αρχηγός ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για το αν είναι εφικτό να γίνονται παιχνίδια με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να κάθονται δίπλα, δίπλα όπως έγινε στην Πάτρα:

«Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και είναι κάτι που το χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ, τα γεμάτα γήπεδα. Πλέον στην κατάσταση που είναι η Κοινωνία μας και η χώρα μας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και θα πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδια με κόσμο και των δυο ομάδων. Είναι δύσκολο, αλλά μακάρι να μπορούσε να γίνουν τα παιχνίδια Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με φιλάθλους και των δυο ομάδων».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER