...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Πολυχρονίου: «Μεγάλη πρόκληση»Ο Κώστας Πολυχρονίου μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Αντώνη Νικοπολίδη και την μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για τον Βασίλη Τοροσίδη έχω να πω ότι είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα, όμως έδωσε πολύ σωστά την εξήγησή του και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Για μένα, κάθε παιδί που φεύγει από την Ελλάδα για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αποτελεί μεγάλη χαρά. Ο Βασίλης το άξιζε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και νομίζω ότι φεύγει στην καλύτερη ηλικία ποδοσφαιρικά, για να παίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως είναι το ιταλικό. Σωστή και η κίνηση του Ολυμπιακού να τον πουλήσει. Ετσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Και αγοράζουν και πουλάνε παίκτες. Από εκεί και πέρα, τώρα, η κίνηση της διοίκησης να βάλει τον Αντώνη Νικοπολίδη προπονητή της ομάδας, θεωρώ ότι ήταν πολύ σωστή. Ενας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τι πάει να πει Ολυμπιακός και το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αποδυτήρια.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Νικοπολίδη να αποδείξει ότι αξίζει να είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία ο Αντώνης. Είναι προσγειωμένος χαρακτήρας και ξέρει τα θέλω του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του. Επίσης, είναι αποδεχτός από τους οπαδούς της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είχε επιτυχία μεγάλη στην καριέρα του και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στην προπονητική. Είναι μεγάλη προσωπικότητα και τον σέβονται όλοι μέσα στην ομάδα. Βέβαια, ξεκινάει από τα… βαθιά, αλλά θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί όλο αυτό. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά, από εκεί και πέρα, αν ο Ολυμπιακός βρει το καλοκαίρι έναν προπονητή που του ταιριάζει, να τον πάρει. Πάντως, ο Αντώνης για μένα είναι ο πλέον κατάλληλος. Το πρωτάθλημα το έχει εξασφαλίσει και δεν «καίγεται» και τόσο.

Το θέμα είναι η Ευρώπη και εκεί πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κοουτσάρει ακόμα καλύτερα τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Ετσι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν αρκετοί προπονητές που εν συνεχεία αποδείχτηκαν από τους κορυφαίους! Μακάρι να γίνει το ίδιο και με τον Νικοπολίδη».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER