...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Εξελίξεις με την επιστροφή Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει την Τετάρτη (2/1) από το εξωτερικό, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις όσον αφορά τις ανανεώσεις των Τζεμπούρ, Τοροσίδη αλλά και τα μεταγραφικά. Στα σχέδια των ερυθρολεύκων και η επέκταση του συμβολαίου για τον Μήτρογλου.


Εκτός Ελλάδας βρισκόταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις τελευταίες ημέρες, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να επιστρέφει την Τετάρτη (2/1) από το εξωτερικό, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις όσον αφορά τις ανανεώσεις των Τζεμπούρ, Τοροσίδη αλλά και τα μεταγραφικά.
Όσον αφορά την περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού, υπάρχει αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πως ο 28χρονος φορ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και θα βρίσκεται κανονικά στον Ολυμπιακό από την επόμενη σεζόν. Για τον Τοροσίδη τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο καθώς οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει στον διεθνή άσο την πρόταση τους και αναμένουν την απάντηση του μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό και εφόσον προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, τότε οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν την διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του. Στο Λιμάνι έχουν στα σχέδια τους και την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής.

Η υπάρχουσα συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014 και δεν συντρέχει λόγος βιασύνης, ωστόσο είναι δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να "δέσει" τον παίκτη για περισσότερα χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, πλην του Χουάν Πάμπλο Πίνο, οι Πειραιώτες δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή εκτός κι αν στην πορεία βρεθεί κάτι ελκυστικό τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Τέλος εξελίξεις αναμένονται και για τους ποδοσφαιριστές που είναι να δοθούν δανεικοί, με τον Ανδρέα Τάτο να είναι ο παίκτης που θα παραχωρηθεί σίγουρα.

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER