...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Εγκαταλείπουν Τζεμπούρ οι Τούρκοι


Εγκαταλείπουν Τζεμπούρ οι ΤούρκοιΒγαίνει από τη… μέση η Μπεσίκτας καταθέτοντας τα όπλα στην προσπάθεια απόκτησης του Ράφικ Τζεμπούρ. Για συμφωνία Ολυμπιακού με τον Αλγερινό για δύο χρόνια μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Να αποσύρεται από την προσπάθεια απόκτησης του Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται η Μπεσίκτας. Δημοσίευμα της Fanatik, που έφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον για τον Αλγερινό φορ, το οποίο επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, αναφέρει πως η τουρκική ομάδα αποφάσισε να κάνει πίσω. Μάλιστα τονίζει πως «την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός έκανε ελκυστική προσφορά στον παίκτη και επέκτεινε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια». 

Από πλευράς ΠΑΕ πάντως δεν επιβεβαιώνεται τέτοια συμφωνία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά του Ολυμπιακού στον Τζεμπούρ είναι της τάξεως του 1,3-1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά ο παίκτης ζητεί κοντά στα 2 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί αν θα γεφυρωθεί το χάσμα. 

Το τουρκικό δημοσίευμα καταλήγοντας αναφέρει πως η Μπεσίκτας στρέφεται ήδη σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και ήδη κινείται για τον Νιγηριανό φορ της Μονπελιέ, Τζον Ουτάκα. 

πηγη:sport-fm.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER