...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Νικοπολίδης: «Μου άρεσε το πάθος και η θέληση σας»Ο  Νικοπολίδης στην ομιλία του στην προπόνηση στο Ρέντη, έδωσε συγχαρητήρια στους  ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στην Κομοτηνή.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε στους παίκτες του πως έμεινε ικανοποιημένος από την θέληση και το πάθος τους, ενώ παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν ήταν θεαματική, εξηγώντας όμως πως αυτό δεν ήταν εύκολο να συμβεί λόγω του αγωνιστικού χώρου.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης,  είπε μεταξύ άλλων στην προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του:

«Νικήσαμε χάρη στο πάθος και στην αποφασιστικότητα μας. Σε τέτοια μας χρειάζεται πάθος, θέληση και υπομονή, και αυτά τα στοιχεία τα είχατε.  Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και μπράβο για την μαχητικότητα σας.

Σε τέτοιους δύσκολους αγωνιστικούς χώρους δεν μετράει μόνο η ποιότητα μιας ομάδας, αλλά και άλλα χαρακτηριστικά. Και αυτά τα είχατε! Μου άρεσε το πάθος και η θέληση σας, έτσι πρέπει να παίζετε και να αγωνίζεστε στον Ολυμπιακό.

Δεν ήμασταν θεαματικοί, ούτε εντυπωσιακοί, αλλά αυτό ήταν δύσκολο να συμβεί με αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Τώρα έχουμε το ματς με την Καβάλα για το Κύπελλο. Έχουμε το αβαντάζ από το πρώτο ματς, αλλά θέλουμε τη νικη και στην Καβάλα. Στόχος μας είναι η πρόκριση. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το Κύπελλο».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER