...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Ξεκαθαρίζει» για ΜίτσελΗ υπόθεση του Μίτσελ με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία ο Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσει λογικά εντός της ημέρας.

Όσον  αφορά την πορεία των επαφών με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος και οι όποιες πληροφορίες γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση προέρχονταν από τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Προτεραιότητα, όπως τονίζουν στο ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αποτελεί ο αποψινός αγώνας Κυπέλλου στην Καβάλα και δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση.

Εντός  της ημέρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον 50χρονο προπονητή και τον εκπρόσωπο της διοίκησης για τις τελικές συζητήσεις.

Η AS αναφέρει ότι χθες έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών και ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως ζητάει εγγυήσεις για μεταγραφές και αποδοχές 1,3 εκατ. ετησίως, ποσό που λογικά υπερβαίνει το μπάτζετ του συλλόγου.

Η  ίδια πηγή ωστόσο, αργά το  βράδυ ανέφερε ότι το θέμα είναι ανοιχτό και οι όποιες εξελίξεις μετατίθεται για σήμερα.

Το  θέμα λογικά, θα   ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πετύχει συμφωνία με τον Μίτσελ, για να έρθει στη χώρα μας και να δει και την ομάδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER