...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μία οικογένεια οι ΝέοιΗ φετινή πορεία των Νέων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στο τμήμα κάτω των 20 ετών και ότι έχουν αρκετά καλή ομάδα, αλλά και στο ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Oλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μία οικογένεια μεταξύ τους και αυτό φαίνεται τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Τρανή απόδειξη είναι πως στο ρεπό της ομάδας την περασμένη Κυριακή, όλοι οι παίκτες πέρασαν το μεσημέρι τους μαζί! Συγκεκριμένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στο σπίτι του Δημήτρη Βουτσιώτη και γευμάτισαν μαζί.

Βέβαια από την παρέα του τμήματος κάτω των 20 ετών έλειπαν οι προπονητές της ομάδας, αφού ήταν... υπόθεση μεταξύ των παικτών. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έφαγαν μαζί και στη συνέχεια ο καθένας συνέχισε την ημέρα του. Αυτό δείχνει το πόσο «δεμένοι» είναι οι «ερυθρόλευκοι» και πόσο αισθάνονται όλοι μαζί ως οικογένεια.

Είναι και ένα από τα... όπλα των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού το γεγονός ότι έχουν αρκετά καλό κλίμα στα αποδυτήρια και μεταξύ τους δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι παίκτες πήγαν παρέα στο σπίτι του Βουτσιώτη, ο οποίος, ως καλός οικοδεσπότης, τους έκανε όλα τα χατίρια για όσες ώρες κάθισαν.

Αν ήθελαν θα μπορούσαν οι παίκτες από τη στιγμή που είχαν ρεπό από τις προπονήσεις τους, να κανονίσουν κάτι εκτός ομάδας αφού μεταξύ τους οι συμπαίκτες βλέπονται καθημερινά στο Ρέντη. Παρ’ όλα αυτά όμως επέλεξαν να είναι και πάλι μαζί και διοργάνωσαν ένα μικρό... παρτάκι, μόνο που αυτό το πάρτι ήταν «πριβέ» και είχε αυστηρά ερυθρόλευκο χρώμα!

Και μάλιστα το «παρών» έδωσε και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αν και προπονείται με την πρώτη ομάδα ήταν κανονικά στη συνάντηση των Νέων. Να σημειωθεί πως από τη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έλειπαν οι διεθνείς παίκτες Φουκαράς, Βούρος, Βέργος, Παπασάββας, Σωτηράκος και Πασαλίδης.

πηγη:gavros.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER