...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Γκρέκο: «Ολοκληρωμένος παίκτης ο Τοροσίδης»Ο Λεάντρο Γκρέκο μίλησε στα Μέσα της Ιταλίας ο αναφορικά με την  μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, χαρακτήρισε ολοκληρωμένο παίκτη τον Έλληνα διεθνή:

«Προσαρμόζεται στο παιχνίδι της Ρόμα, είναι επιθετικογενής, ξέρει να να προωθείται και είναι ποιοτικός.  Μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος για την ομάδα του Ζέμαν, παρά τη νεαρή του ηλικία έχει εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Είναι ένα εξαιρετικό απόκτημα, ένας εκρηκτικός ακραίος μπακ με καλή τεχνική, αν και το αμυντικό κομμάτι δεν είναι το φόρτε του. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης».

Για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση της ομάδας, είπε:

«Αντίθετα με ότι μπορεί να σκέφτεται κανείς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Αθήνα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση απ'ότι στη Ρώμη. Ένα παράδειγμα; Παρά τους πολλούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, κατά τη διάρκεια αρκετών αγώνων οι οπαδοί μας αποδοκίμασαν. Συνεπώς ο Τοροσίδης είναι προνομιούχος».

Για τη δική του πορεία στην Ελλάδα, τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. Είμαι ικανοποιημένος επίσης και από την ανθρώπινη πλευρά. Διασκεδάζω»

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER