...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μασάντο: «Μπορώ και καλύτερα»Η  νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα ήταν εύκολη.

Μετά από καιρό ο Πάουλο Μασάντο αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα, εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στην εξέδρα, αναγνωρίζοντάς του το γεγονός της προσπάθειας που καταβάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετικά  με το παιχνίδι, την ομάδα, αλλά και την καλή συμπεριφορά των οπαδών προς το πρόσωπό του, ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Παράλληλα, υπόσχεται ακόμα περισσότερη δουλειά, αφού έχει να προσφέρει πάρα πολλά.

Ο  Πορτογάλος αρχικά ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση, ειδικότερα σε συλλογικό επίπεδο».

Και  συνέχισε:

«Δίνω πάντα το καλύτερο και φυσικά χαίρομαι που οι φίλαθλοι ικανοποιούνται, αλλά σίγουρα μπορώ και καλύτερα. Το επάγγελμα αυτό έχει τα πάνω και τα κάτω του και το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να συνεχίσω τη δουλειά με τον ίδιο ρυθμό».

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος, στάθηκε στην πρωτιά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

«Είναι σημαντικό για την ομάδα να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και να κερδίζει. Για αυτό δουλεύουμε και αυτό μας δίνει πραγματική χαρά. Να είμαστε πρώτοι».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER