...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα είναι δίπλα σας»Ο  Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέθηκε για δεύτερη φορά, στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Ελπίδα», πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, προκειμένου να μοιράσει χαρά και ελπίδα στα παιδιά που βρίσκονται εκεί και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους.

Ο στόπερ του Θρύλου ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη όπου λίγο πριν είχε πάρει τον λόγο, και συγκινημένος ανέφερε:

«Πραγματικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά και ο σύλλογος και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια πρωτοβουλία που πήραμε πριν από μερικά χρόνια και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και δίπλα σας, αλλά νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε σας για το έργο που επιτελείτε.

Πραγματικά εσείς είστε αυτή που δίνετε αυτό το όραμα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε εσάς. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να είστε σίγουρη ότι και εγώ αλλά και η οικογένεια του Ολυμπιακού  και ο Πρόεδρος θα είμαστε δίπλα και σε εσάς, αλλά και στα παιδιά που μας έχουν τόση πολλή ανάγκη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και ότι επιθυμείτε».

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη σε αναγνώριση της συνεισφοράς του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» του ζήτησε να  τοποθετήσει  το αστέρι με το όνομά του στον τοίχο του «Ουρανού των αστεριών» για να θυμίζει για πάντα την προσφορά του.

Ως  ανάμνηση της επίσκεψης του, του πρόσφερε  ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στην εκδήλωση μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κώστας Καραπαπάς.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER