...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Σταυρόπουλος: «Από βδομάδα η απόφαση»Ο  Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Γενικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι:

«Κάναμε ένσταση γιατί όπως ξέρετε ήδη στα δέκα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το τέλος το χρονόμετρο σταμάτησε για 3,6 δευτερόλεπτα περίπου.

Έγινε ένσταση στο φύλλο αγώνα και το κύριο σημείο σε αυτή την ένσταση είναι ότι το καλάθι της Σιένα είναι εκπρόθεσμο. Μάλιστα έγινε παρατήρηση και 1,7 δευτερόλεπτα πριν την λήξη από τους Μαρμαρινό και Μάντζαρη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον ίδιο να λέει ότι θα το δούμε στο τέλος και πως εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένσταση.

Βάσει του κανονισμού της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει συμπληρωματική έκθεση και να πληρώσει και ένα παράβολο μέσα στις επόμενες 48 ώρες, δηλαδή μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Επειδή όμως δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο, την Δευτέρα στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος θα έχουμε στείλει και την έκθεση και το αντίγραφο του παραβόλου.

Αναφορικά τώρα με την Ευρωλίγκα θέλει πάντα να παίρνετε η απόφαση το συντομότερο δυνατό, οπότε θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστή και ελπίζουμε να έρθει αυτή πριν το επόμενο ματς της Ευρωλίγκας».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER