...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Καζάζης: «Οι μεγάλοι στόχοι είναι το νταμπλ και το λιγκ καπ»Ο  προπονητής μας, Δημήτρης Καζάζης αμέσως μετά τον αγώνα με την τη Στρόιτελ, έδωσε το σύνθημα για την ανασυγκρότηση ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Αρχικά ο Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο  www.olympiacos.org :

«Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε και με πεσμένη τη ψυχολογία δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι στο δεύτερο σετ. Στο τρίτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά οι αντίπαλοί μας δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που είχαν για να προκριθούν. Θεωρώ ότι νίκησαν δίκαια. Δυστυχώς μας στοίχησαν οι απουσίες, οι τραυματισμοί και οι ατυχίες που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια και πορεία και τώρα επικεντρωνόμαστε στους εγχώριους τίτλους».

Για να συνεχίσει:

«Οι μεγάλοι στόχοι είναι το νταμπλ και το λιγκ καπ.  Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την ταλαιπωρία και την κούραση από το ταξίδι μας στο Μινσκ, από το παιχνίδι  και από την επιστροφή. Επιβάλλεται να εμφανιστούμε έτοιμοι για αυτές τις αναμετρήσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολες. Αντιθέτως μας περιμένουν δύο ντέρμπι».

πηγη:xaros7.gr

-->