...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Γκετσεβίτσιους: «Περίπλοκη η κατάστασή μου»Ο  Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο εμφανίστηκε εμφανώς προβληματισμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό.

Ο  Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος με τον περιορισμένο χρόνο που χρησιμοποιείται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι και μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, αλλά μίλησε και για την ψυχολογική πίεση κάτω από την οποία αγωνίζεται.

Ο  «Γκέτσε» ανέφερε:

«Η κατάστασή μου είναι τόσο περίπλοκη, που είναι δύσκολο να πω κάτι. Η ουσία είναι πως δεν αγωνίζομαι. Ανυπομονώ να το κάνω και περιμένω μια ευκαιρία. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Μπορεί η συμμετοχή μου να εξαρτηθεί από ένα λεπτό, πόσο καλά θα παίξω μια άμυνα ή αν θα ευστοχήσω σε ένα σουτ. Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, προσπαθείς να μη σκέφτεσαι πολύ, ειδάλλως θα καταρρεύσεις ψυχολογικά».

Όσο για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αυτό για τον ίδιο ακόμη αποτελεί μακρινό στόχο:

«Δεν σκέφτομαι ακόμη την Εθνική, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλές προκλήσεις. Αν όμως με καλέσουν, θα είναι ωραίο και φυσικά δεν θα αρνηθώ. Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα τι θα συμβεί τελικά», τόνισε.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER