...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Έχει συμφωνήσει ο Τάτος με Άρη!»Ο  Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μέλος της «Κοινωνίας Μελών», σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το μόνο που απομένει είναι να δώσουν το «ΟΚ» και οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αλεξανδρίδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Τρέχουμε για να προλάβουμε να κάνουμε μεταγραφές για να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπάρχει ο περιορισμός, δεν υπάρχουν παίκτες, ψάχνουμε να βρούμε παίκτες για εκεί που πονάμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Για τον Τάτο ενδιαφέρεται και ο ΟΦΗ και γίνεται μια μάχη. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και την τελευταία λέξη θα την πει ο Ολυμπιακός. Τον χρειαζόμαστε και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Ας ελπίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα τον δώσει σε εμάς. Ο Τάτος θέλει να έρθει στον Άρη όπως και ο μάνατζερ του. Περιμένουμε τον Μαρινάκη να πει την τελευταία λέξη. Με τον Τάτο τα έχουμε πει και έχει συμφωνήσει. Σήμερα ή αύριο το αργότερο πρέπει να έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση».

Σχετικά με το γεγονός πως ο Άρης μετά τον Ζαραδούκα ετοιμάζεται να πάρει ακόμη έναν δανεικό παίκτη από τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε: «Νομίζω πως αυτά που λένε για άρματα κλπ. δεν στέκουνε. Λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβάλει κάναμε μια επαφή με τον Ολυμπιακό για να μας δώσει παίκτες και τίποτα παραπάνω. Ζητήσαμε κάποιους παίκτες που δίνουν σε ομάδες δανεικούς και μας τους δώσανε. Εξυπηρέτηση κάνουμε στον Ολυμπιακό».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER