...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Χαλίλχοντζιτς: "Για αυτό δεν κάλεσα τον Τζεμπούρ"

Ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς πιέστηκε για μία ακόμα φορά από τον Τύπο της Αλγερίας να απαντήσει γιατί δεν κάλεσε τον Ράφικ Τζεμπούρ στην Εθνική ομάδα ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Ο Τύπος της Αλγερίας δεν έχει... χωνέψει ακόμα τη μη κλήση του Ράφικ Τζεμπούρ στην Εθνική ομάδα της χώρας για το Κόπα Άφρικα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς, ρωτήθηκε εκ νέου για το συγκεκριμένο ζήτημα και υπογράμμισε ξανά πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλγερίας όσο είναι στην πειραϊκή ομάδα.

"Η μη κλήση του Τζεμπούρ έγινε επειδή είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς με την Τυνησία, που για μας είναι σημαντικό. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δώσουμε και δύο φιλικά, όπου θα ετοιμάσω την ομάδα για αυτό το ματς και δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Τζεμπούρ, αφού δεν παίζει στην πρεμιέρα μας στο Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα, μπορεί να πάει καλά στον σύλλογό του, ωστόσο στην Εθνική δεν είναι το ίδιο αποτελέσματικός. Έχω εμπιστοσύνη στους Σλιμανί, Αουντιά, Σουντανί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος προπονητής της Εθνικής Αλγερίας.

Όσο για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο Χαλίλχοντζιτς υπογράμμισε: "Ο Τζαμέλ μας ενημέρωσε ότι τραυματίστηκε και έστειλε τις εξετάσεις του. Μας είπε ότι δεν μπορεί να μετάσχει στην προετοιμασία και το θέμα έκλεισε για μένα, αφού δεν ήθελα να δημιουργηθούν προβλήματα".

πηγή:redplanet.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO