...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Χαμόγελα για ΠίνοΧαμόγελα στο Ρέντη για τον Κολομβιανό, ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς και δείχνει την κλάση του...

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν στη χθεσινή (16/1) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καβάλα στο ΝΑΟ, ήταν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος πήρε μπάλες στα πόδια του, έκανε περίτεχνες ενέργειες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, θα σημείωνε και γκολ.

Με  την απόδοσή του ο Κολομβιανός έχει φέρει χαμόγελα στο Ρέντη, καθώς δείχνει ότι αποκτήθηκε ένας καλός παίκτης που φαίνεται πως μπορεί να πάρει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του και προπάντων δεν φοβάται.

Μάλιστα, στο ματς με την Καβάλα, δεν δίστασε και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και μερικές φορές φαινόταν ότι αυτός έπαιζε και οι άλλοι τον παρακολουθούσαν. Παράλληλα, επιχείρησε,   μερικά σουτ που ανησύχησαν την αντίπαλη εστία και αν ήταν λίγο πιο σίγουρος στην τελική προσπάθεια, θα χριζόταν σκόρερ.

Φαίνεται λοιπόν, αν και νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, πως το  μέλλον του ανήκει και το θετικό είναι πως στον Ολυμπιακό έχουν μείνει ικανοποιημένοι έως τώρα

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER