...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Στόχος όσα περισσότερα φιλικά!


Οι δράσεις των Βετεράνων του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά θα είναι πολλές και πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως σας αναφέραμε και χθες, τα είκοσι πρώτα φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν στις 3 Φεβρουαρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού. Οι παλαίμαχοι άσοι του Θρύλου δεν σταματάνε εκεί όμως.
Θα δώσουν κι άλλα ματς σε όλες τις περιοχές και τις πόλεις της Ελλάδας. Επίσης, για το φιλικό στο Τορόντο του Καναδά έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και το θέμα προχωράει αργά, αλλά σταθερά.
Αν εντέλει ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και το φιλικό «κλειστεί», τότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Ακόμα όμως υπάρχουν μόνο συζητήσεις καθώς ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Θρύλου δίνει προτεραιότητα στα φιλικά που θα διεξαχθούν από τον Μάρτιο και μετά.
Επίσης, οι προτάσεις που καθημερινά φτάνουν στα γραφεία των παλαίμαχων άσων στο Πασαλιμάνι είναι δεκάδες και πολλές απ’ αυτές αρκετά ενδιαφέρουσες. Εξάλλου, οι παλιές δόξες του παρελθόντος ποτέ δεν αρνούνται τέτοιου είδους φιλικά παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ο στόχος των Βετεράνων του Θρύλου για τη φετινή σεζόν είναι να δοθούν όσα περισσότερα φιλικά μπορούν και να φτάσουν περίπου τα 650 επίσημα παιχνίδια στην ιστορία τους! Θυμίζουμε ότι όταν έκλεισε η περυσινή χρονιά, σταμάτησαν στα 604. Εννοείται βεβαίως ότι μεγάλος στόχος είναι τα 700 παιχνίδια, πράγμα όμως δύσκολο να γίνει φέτος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δ.Σ. της φετινής χρονιάς. Οι εκπλήξεις και φέτος θα είναι πολλές από μεριάς των παλαίμαχων, που ήδη σκέφτονται τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος και πώς οι ίδιοι θα συμμετάσχουν σ’ αυτή. Ακόμα όμως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, καθώς προτεραιότητα έχουν άλλα θέματα…
Πηγή: gavros.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER