...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Σιόβας: «Να το πάρουμε αήττητοι»Ο Δημήτρης Σιόβας έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, είναι ξανά ετοιμοπόλεμος. Μιλώντας στο novasports, υπογραμμίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν ν' αυξήσουν τη διαφορά στη βαθμολογία, προσφέροντας καλύτερο θέαμα, χάρη στο πρέσινγκ που ασκούν ψηλά με εντολή του Αντώνη Νικοπολίδη.

Επίσης, τόνισε ότι στόχος του Θρύλου είναι οι νίκες σε κάθε ματς και η κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, να συνοδευτεί χωρίς καμία ήττα!


Δημήτρη, κατ' αρχήν «σιδερένιος», γιατί ταλαιπωρήθηκες από έναν τραυματισμό. Έχεις επανέλθει σε επιθυμητό επίπεδο, προκειμένου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην ομάδα;

«Κατ' αρχήν, ευχαριστώ. Πιστεύω ότι έχω φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο να βοηθήσω την ομάδα για τη συνέχεια, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Από αυτό το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είμαι στη διάθεση του προπονητή, όποτε μου ζητηθεί να προσφέρω τη βοήθειά μου».

Αλήθεια, τι έχει αλλάξει στην ομάδα με την αλλαγή προπονητή; Βεβαίως είναι λίγες οι ημέρες που έχει γίνει αυτό.

«Σε ότι αφορά στον τομέα της τακτικής, έχω δει ότι η ομάδα πρεσάρει πιο ψηλά και έχουμε αλλάξει αυτό το στοιχεία στο παιχνίδι μας. Μας έχει βγει σε καλό. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και τώρα. Επίσης, βλέπω ότι σε κάποιους παίκτες έχει φτιάξει η ψυχολογία τους και θα μπορέσουν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα».

Θεωρείς πως είναι εφικτό να συνδυάσει ο Ολυμπιακός το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή αποτελέσματα και καλύτερο θέαμα;

«Σιγά-σιγά πιστεύω ότι από αυτά που θα μας δείξει ο προπονητής, με το πρέσινγκ που θα κάνουμε ψηλά, θα προσφέρουμε και θέαμα γιατί ουσιαστικά θα είμαστε πιο συχνά στην επίθεση».

Είναι σημαντικό για τους Έλληνες παίκτες που στην παρούσα φάση κάθεται στον πάγκο ένας Έλληνας προπονητής;

«Σίγουρα μας διευκολύνει το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Γιατί και εμείς δεν ξέραμε ούτε ισπανικά, ούτε πορτογαλικά. Ουσιαστικά στα αγγλικά ακούγαμε τις οδηγίες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και αυτή η παράμετρος».

Τι εικόνα έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας, τον Πανθρακικό που προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Πανθρακικό;

«Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα. Έχουμε δει ότι διαθέτει μπροστά επιθετικούς οι οποίοι πρεσάρουν την αντίπαλη άμυνα. Εμείς, θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα επιχειρήσουμε να πρεσάρουμε ψηλά ώστε ο αντίπαλος να μην βρίσκει χώρους. Και να πετύχουμε έτσι το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί».

Η σημαντική διαφορά των 13 βαθμών απ' τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, πως μπορεί να λειτουργήσει στην προσέγγιση κάθε αγώνα από εδώ και έπειτα στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Θα κοιτάξουμε ν' αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στη βαθμολογία απ' τη δεύτερη ομάδα. Εμείς κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι, να κερδίζουμε, να πάρουμε αήττητοι τον τίτλο. Και αν τα καταφέρουμε, καλώς».

Τα ρεκόρ σας απασχολούν; Για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα κυνηγάτε το ρεκόρ μεγαλύτερης διαφοράς στη βαθμολογία απ' τον δεύτερο που είναι 16 βαθμοί.

«Όχι, δεν το βλέπουμε έτσι. Απλώς θα κυνηγήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά. Και πιστεύω ότι θα γίνει μεγαλύτερη στα επόμενα παιχνίδια».

Το Σάββατο θα έχετε περίπου 3.000 οπαδούς σας στην Κομοτηνή. Πόσο σας βοηθάει η παρουσία των οπαδών σας στα εκτός έδρας ματς;

«Σίγουρα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος. Αυτό το βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι απ' την αρχή της χρονιάς. Ο κόσμος ήταν κοντά μας και στα εκτός έδρας ματς, ενώ έβλεπε ότι γινόταν μία νέα προσπάθεια, με καινούργιους παίκτες, Και αυτό μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας: να συνεχίσουμε στο Europa League και να είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER