...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Αμφίβολος ο Ιμπαγάσα, με ίωση ο Τζεμπούρ

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση και είναι αμφίβολος ενόψει Λεβαδειακού. Με ίωση ταλαιπωρείται ο Τζεμπούρ.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πλησιάζει (Σάββατο 12/1, 19:30) και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δουλεύουν καθημερινά εντατικά για αυτό το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/1) περιελάμβανε πολλή δουλειά στην τακτική, "σπασμένη" σε πολλά κομμάτια.

Χωρισμένοι σε γκρουπ οι "ερυθρόλευκοι" δούλευαν πολύ έντονα στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού και σέντρες ή παράλληλες μπαλιές από τους ακραίους.

 Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλευαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επάνω στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και της ανάπτυξης του παιχνιδιού, με την πρώτη πάσα από το τέρμα προς τους αμυντικούς. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν δίτερμα, σε μεγάλο χώρο, με τη συμμετοχή και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο. Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αργεντινός άσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να τον χρησιμοποιήσει και να ρισκάρει να τον χάσει για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ιμπαγάσα δεν θα είναι παρών ούτε στη Λιβαδειά με τον Ολυμπιακό να στερείται για ακόμη μια φορά την πολύτιμη συνδρομή του.

Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Ανδρέας Τάτος και έμειναν στο γυμναστήριο, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας τους. Θεραπεία έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ. Την Πέμπτη (10/1) το πρωί οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 10:30.

πηγή:redplanet.gr

-->
Tags: