...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με ΤζιμπούρΔεν  πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση των δύο πλευρών και έτσι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του παίρνει παράταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του συνόλου του αθλητικών εφημερίδων, ο Τζιμπούρ επιθυμεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση των ερυθρολεύκων φτάνει μέχρι το 1,3 εκατ.

Υπάρχει λοιπόν μια διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών  μισού εκατομμυρίου η οποία πρέπει να γεφυρωθεί για να επέλθει συμφωνία και ο Τζιμπούρ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η θέληση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, ωστόσο δεν   θέλουν να ξεφύγουν οικονομικά στο ζήτημα της ανανέωσης του Τζιμπούρ καθώς θεωρούν σωστό να διατηρήσουν τα συμβόλαια σε ένα λογικό επίπεδο και ισορροπίες έτσι ώστε, να μην υπάρξουν αντιδράσεις στην ομάδα, από άλλους ποδοσφαιριστές που θα έχουν παράπονα για την αύξηση που έγινε.

Μέχρι τώρα λοιπόν, αν και η   πλευρά του παίκτη   δηλώνει ότι θέλει να μείνει, ωστόσο εμφανίζεται απρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της…

Οι  απαιτήσεις αυτές αφορούν το «καθαρό» ποσό που θέλει ο Τζιμπουρ να βλέπει   στον τραπεζικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε σεζόν από τα τρία έτη που ορίζει η νέα συμφωνία.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την φορολογία,  η οποία θα εκτοξεύσει το συνολικό ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός.

Μέσα  στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και συγκεκριμένα μετά από την συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με την  διοίκηση. Έως τώρα τα πάντα είναι ανοικτά.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER