...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Παπανικολάου: «Θα παλέψουμε για τον Βαγγέλη»Όπως  δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (30/1, 21:45) και για τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη.

Αρχικά  ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε:

«Είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το TOP 16 έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Είναι μια ομάδα αρκετά καλή. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν τον ΜακΚάλεμπ που τρέχει και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα γρήγορα. Παίζουν με δύο τριάρια ή δύο πεντάρια. Είναι λίγο ιδιόμορφο το παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Και πρόσθεσε:

«Κακή στιγμή για όλους μας αυτό που έγινε με το Βαγγέλη. Δυστυχώς οι ατυχίες συμβαίνουν στα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να το ξεπεράσουμε και τον περιμένουμε να επιστρέψει στην οικογένεια μας. Όλοι θα παλέψουμε για τον Βαγγέλη. Νιώθουμε σαν να χτυπήσαμε εμείς οι ίδιοι. Όταν ένα παιδί παθαίνει κάτι τέτοιο, όλοι νιώθουμε άσχημα, σαν να κάναμε εμείς κάτι γι’ αυτό. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε και εμείς γι’ αυτόν».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER