...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Δίπλα στα παιδιά της ΚαβάλαςΟ Τζαμέλ Αμπντούν έδωσε το παρών στην κοπή πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καβάλα, την οποί «τρέχει» ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό είναι ανεξάντλητη! Κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά στην Καβάλα, όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε για τον επαναληπτικό της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν έδωσε το παρών, την Τετάρτη το πρωί, στην κοπή της πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καβάλα, ανάμεσα στα παιδάκια της πόλης, τα οποία περήφανα φορούν τη στολή του Ολυμπιακού στη βόρεια Ελλάδα!

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτό το εγχείρημα, να «τρέξει» τη Σχολή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας στην Καβάλα, ο παλαιός επιθετικός των «αργοναυτών» (μεταξύ άλλων), κ. Γιώργος Παπανδρέου, υποδέχθηκε τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που μαζί μας βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος απέδειξε πως με τη δουλειά και τη θέληση, μπορεί κανείς να επιτύχει σημαντικά πράγματα. Έπαιξε σπουδαία μπάλα στην Καβάλα και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Και όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ, πρέπει να το πιστέψουν αυτό. Με δουλειά και πειθαρχία, μπορούν να επιτύχουν το όνειρό τους».

Ο Τζαμέλ Αμπντούν έκοψε το πρώτο κομμάτι από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Σχολής, αποθεώθηκε από τους μικρούς αθλητές, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε πάμπολλες φωτογραφίες με τους μικρούς του θαυμαστές.


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER